조회 수 10 추천 수 0 댓글 0
?

단축키

Prev이전 문서

Next다음 문서

크게 작게 위로 아래로 댓글로 가기 인쇄 수정 삭제
?

단축키

Prev이전 문서

Next다음 문서

크게 작게 위로 아래로 댓글로 가기 인쇄 수정 삭제
Sustav reprodukcije kod muškaraca se sastoji od muškog spolovila i kombinacije organa koji stvaraju i prenose sjemenje. Muško spolovilo se sastoji od tijela i glave, te služi za mokrenje i za spolni odnos. Tijelo penisa posjeduje šupljinu koja se pun krvlju tijekom erekcije, što omogućuje penetraciju u ženski reproduktivni sustav i izbacivanje sjemene tekućine.

Testisi su organi koji proizvode muške spolne hormone i spermije. Oni se obično nalaze u mošnji koja ih štiti od ozljeda i održava ih na nižoj temperaturi od tijela, što je potrebno za optimalnu proizvodnju spermija. Spermiji se sakupljaju u epididimisu, malom organu koji se nalazi iznad svakog testisa.

Vas deferens je dugi, tanki kanal koji transportira spermije od epididimisa do mokraćne cijevi, koja ih izbacuje iz tijela tijekom ejakulacije. Tijekom ejakulacije, spermije se miješaju s tekućinom iz prostate i sjemene mjehuriće, što stvara sjemenu tekućinu.

Prostatska žlijezda je žlijezda veličine oraha koja se nalazi ispod mokraćnog mjehura, a iznad korijena penisa. Ona proizvodi tekućinu koja se miješa sa spermijima tijekom ejakulacije kako bi se stvorila sjemena tekućina.

Sjemenski mjehurići su dvije male žlijezde koje se nalaze iznad prostate i proizvode tekućinu koja se miješa sa spermijima kako bi se stvorila sjemena tekućina.

Sustav genitalija kod muškaraca sastoji se od penisa i skupa organa koji stvaraju i prenose sjemenje. Penis se sastoji od tijela i glave, te služi za mokrenje i za seksualnu aktivnost. Deblo penisa sadrži šupljinu koja se napun krvlju tijekom spolne uzbuđenosti, što omogućuje penetraciju u ženski reproduktivni sustav i izbacivanje sjemene tekućine.

Muški spolni organi su organi koji proizvode muške spolne hormone i spermatozoide. Oni se obično nalaze u mošnji koja ih štiti od ozljeda i održava ih na nižoj temperaturi od tijela, što je potrebno za optimalnu proizvodnju spermija. Spermiji se skupljaju u epididimisu, malom organu koji se nalazi iznad svakog testisa.
prirodno povecanje penisa best-enlargement-hr rastezanje penisa best-enlargement-hr
Spermni kanal je dugi, tanki kanal koji prenosi spermije od epididimisa do mokraćne cijevi, koja ih izbacuje iz tijela tijekom ejakulacije. Tijekom ejakulacije, spermije se miješaju s tekućinom iz prostate i sjemene mjehuriće, što stvara sjemenu tekućinu.
?

List of Articles
날짜 글쓴이
2023.04.09 equtilyt
2023.04.08 ucixi
2023.04.08 agefo
2023.04.08 ahisij
2023.04.08 ozaxafy
2023.04.08 unelemew
2023.04.07 izuqoroka
2023.04.07 icidagoq
2023.04.06 awuluv
2023.04.06 oqiroh
Board Pagination Prev 1 ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ... 80 Next
/ 80